Türkiye’nin en prestijli ödül törenlerinden biri olan Altın Kelebek, bu yıl da 47.düzenlenerek ödüller sahiplerini buldu. Her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli kategorilerde öne çıkan başarılı isimlere ödüller verildi.

47. Pantene Altın Kelebek ödül töreni bu akşam yapıldı. Türkiye’nin en prestijli ödül töreni olan Altın Kelebek bu yılda sahiplerini buldu. Altın Kelebek ödül töreninde ünlüler şıklıkları ile kırmızı halıda yarıştı. Törene katılan başarılı oyuncular şıklık yarışına girdi. Ünlü oyuncu Melis Sezen derin göğüs dekolteli elbisesi ve güzelliği de gözleri kamaştırdı. 1_1280x720-5

Altın Kelebek Ödüllerini Kim Aldı?

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Hürriyet okurlarının oyları ile belirlenen 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Zorlu PSM’ de görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Müzik ve Televizyon dünyasının en iyilerinin ödüllendirileceği bu gece de ünlü isimler kıyafetleriyle göz kamaştırdı. Ünlü isimler en iyilerin ödüllendirileceği bu gecede şıklık yarışına girdi.

Türkiye’nin en prestijli ödül töreni olan Altın Kelebek bu yıl da sahiplerini buldu. Yıldızı Parlayanlar ödülünü Cemre Baysel, Ahsen Eroğlu ve Melis Sezen aldı. En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahipleri Merve Dizdar ve Ezgi Mola oldu. En İyi Erkek Oyuncu ödülünü ise Çağlar Ertuğrul aldı. En İyi Dizi: Camdaki Kız seçilerek ödülü dizi ekibi Gülseren Budayıcıoğlu ile beraber aldı. En İyi Gündüz Kuşağı Programı: Müge Anlı ile Tatlı Sert seçildi. En İyi Kadın Sunucu olarak Müge Anlı ödülü alırken En İyi Erkek Sunucu ödülünü ise Acun Ilıcalı aldı. En İyi Çocuk Oyuncu: Aylin Akpınar ödülü alarak heyecanla sahnede yerini aldı.

Müzik dünyasının en iyileri de heyecanlı bir bekleyiş içindeydiler. En İyi Proje Albüm ödülünü 1977 Sezen'li Şarkılar (Emir Ersoy) alırken En İyi Rap Sanatçısı ödülünü SEFO aldı. En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncu: Ayça Ayşin Turan seçilirken En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu olarak da Aytaç Şaşmaz seçildi. En İyi Romantik Komedi Dizisi: Sen Çal Kapımı dizisi oldu. En İyi Dizi Çifti de Kerem Bürsin - Hande Erçel seçildi. En İyi Haber Sunucusu Kadın: Nazlı Çelik olurken En İyi Haber Sunucusu Erkek: Deniz Bayramoğlu oldu.

En İyi Dizi Müziği ödülünü Alp Yenier (Masumlar Apartmanı) aldı. En İyi Senaryo: Berkun Oya (Bir Başkadır) seçildi. En İyi Yönetmen: Çağrı Villa Lostuvalı ve Çiğdem Bozali (Masumlar Apartmanı) oldu. En İyi Haber Programı ödülünü de 5N1K - Cüneyt Özdemir aldı. En İyi İnfluencer Kadın: Rachel Araz Kiresepi olurken En İyi İnfluencer Erkek: Cemal Can Canseven oldu. En İyi Çıkış Yapan: Kurtuluş Kuş - Burak Bulut ve Zehra seçilmişken En İyi DJ olarak da Burak Yeter seçildi. En İyi Klip olarak da Çağtay Kubilay Güraras - Buray (Deli Kız) oldu. Azerbaycan Ödülü: Nahide Babashlı aldı. En İyi Komedi Dizisi: Çok Güzel Hareketler 2 oldu. En İyi Komedi Kadın Oyuncu ödülünü Günay Karacaoğlu aldı. En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Cengiz Bozkurt seçildi.

En İyi Kadın Şarkıcı ödülünü Hadise alırken En İyi Erkek Şarkıcı ödülünü de Edis aldı. Yılın Şarkısı olarak Martılar (Edis) ve Bilmem mi (Sefo) seçildi. En İyi Magazin Programı: Magazin D Cumartesi seçildi. En İyi Yarışma ödülü TV 8 kanallarında ekrana gelen  MasterChef  Türkiye oldu. En İyi Müzik Grubu: Madrigal seçildi. Yaşam Boyu Onur Ödülü: İbrahim Tatlıses’ in oldu. En İyi Halk Müziği Kadın Sanatçı: Zeynep Bakşi Karatağ seçildi. En İyi Halk Müziği Erkek Sanatçı ödülünü Ekin Uzunlar aldı.