Pixar'ın 20 yıl önce hayatımıza soktuğu Sevimli Canavarlar filminin son devam filmi dramatik öyküsü nedeniyle iptal edildi!

Tam 20 yıl önce hayatımıza giren Sevimli Canavarlar film serisinin devam filmi yürekleri burkan hikayesi nedeniyle iptal edildi.

Sevimli Canavarlar son filminin hikayesi Kibritçi Kız'ı geride bırakır cinsten!

Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri 22 Aralık'ta sinemalarda! Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri 22 Aralık'ta sinemalarda!

İptal edilen son filmin hikayesine geçmeden önce bilmeyenler için Sevimli Canavarlar orjinal adıyla Monsters, Inc. filminin konusunu anlatalım. Filmde çocukları korkutarak enerji toplayan bir şirkette çalışan Sulley ve Mike Monstropolis’te yaşar ve çocukların en tehlikeli yaratıklar olduğuna inanır. Ancak bir gün Boo adındaki sevimli küçük bir kız canavarlar dünyasına girer ve Sulley onu güvenli şekilde eve götürmek için yemin ettiğinde bu düşünce değişir. Sevimli Canavarlar filminin sonunda Boo eve döner. Sulley ise insan kahkahasının korkudan daha değerli olduğunu anlar ve şirketin CEO'su olur. Küçük kız çocuğu Boo'nun kapısı parçalansa da Mike parçaları bir araya getirir ve Sulley küçük kızı son kez daha ziyaret edebilir.

Ve gelelim iptal edilen son filmin acıklı hikayesine. Oldukça eğlenceli olan bu animasyon filminin son filmin hikayesi bir o kadar duyguv dolu. Buna göre Sevimli Canavarlar’ın devamında küçük kız Boo'nun kapısının tamir edilmesinden bir yıl sonrası anlatılacaktı. Buna göre Mike, Sulley için Boo’nun doğum gününde bir ziyaret düzenler. Ancak kapıdan girdiklerinde odada horlayan, yaşlı bir kadın görüler. İkilmiz Boo'yu bulmak için insanların dünyasında yeni bir maceraya atılır. Zaman Boo'nun yani insanların dünyasında çok daha hızlı ilemiştir. Hastane makinelerine bağlı yaşlı kadının Boo olduğunu anlarlar. Sulley ve Mike bu durumu fark ettiklerinde Boo ölmeden önce onu tekrar ziyaret etmeye karar verirler. Yılların ardından Boo mavi tüylü arkadaşını hala tanır. Şimdilik ise bu hikanin rafa kalktığı öğrenildi!