Fox Tv'den final haberleri gelmeye devam ediyor! Kanal yönetimi bu sefer 2 diziden daha final haberini açıkladı!

Fox Tv'de dizi kıyımı devam ediyor. Her sene arka arkaya iddialı diziler çekerek 7 gününü de dolduran final be yeni dizi haberleri ile adından söz ettiren Fox Tv dizi bu senede hızlı başladı!

Daha 3 bölüm olan Yalancılar ve Mumları dizisi için final veren Fox Tv bu sene dizilere hiç zaman tanımadı. Kanal arka arkaya final haberleri vermeye devam ediyor. 

Bu sezon ilk olarak geçtiğimiz sezonun sevilen işlerinden başrollerinden Ali Atay ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı Son Yaz dizisine ani bir final yaptıran Fox TV büyük tepki çekmişti. Dizi yeni seozna yeni oyuncular dahil olarka başlatılmış ancak reytinglerde istenileni sağlayamayınca aniden final yaptırılmıştı. Hiçbir dizinin gözyaşına bakmadan fişini çeken kanaldan arka arkaya yeni final haberleri geldi.

Fox Tv bu sene Son Yaz'ın ardından büyük umutlarla çektiği başrolünde Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören'in yer aldığı Uzak Şehrin Masalı dizisini yayından kaldırılmıştı. Kanal yönetimi bu karar sonrası nerdeyse her hafta Pazar akşamları yeni bir dizinin finalini verip yeni bir dizi yayına koymaya başladı.

Başrollerinde Elçin Sangu, İsmail Demirci, Ceren Moray, Feyyaz Duman ve Şafak Pekdemir'in yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizine hiç şans vermeyen kanal yönetimi diziti daha 3. bölümde final açıklamıştı.

2 DİZİ BİRDEN FİNAL!

Fox tv'den final kararları gelemey devam ediyor. Kanal bu sezonun iddialı 2 yapımının daha üzerini çizdi. 

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

İki hafta ara veren başrolünde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Kanunsuz Topraklar diziine ara yaramamış ve geçtiğimiz hafta reytinglerde çakılmıştı. Çarşamba akşamları Kanal D'de Sadakatsiz ATV'de Kuruluş Osman dizilerine karşı verdiği arada kendisini unutturan Kanunsuz Torapklar reytinglerde 10. sıralara geriledi. Kanal yönetimi maddi olarak yüksek bütçeli işlerden biri olan dönem dizisi Kanunsuz Topraklar'ın fişini çekti.

Kanaldan ikinci final haberi ise reytinglerde ilk 10'a dahi giremeyen yeni diziden geldi!

Başrollerinde Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı Fox'un yeni dizisi Elbet Bir Gün final kararı kesinleşti. Pazar akşamı ekrana gelen Elbet Gün dizisi daha 5 bölüm olmadan final kararı aldı. 

Elbet Bir Gün dizisi daha ekranlara gelmeden set ekibinden bir kişi çekim yapılan mahallede mahalle sakinlerinin baktığı köpeğe çarpmış ve arabadan inip sadece arabanın tamponuna bakmıştı. Bu görüntüler tepkiye neden olmuştu. Tüm bunların üzerine set amiri ve dizinin yapım şirketi Most production çarpan kişi için yalan beyan vermiş ve tepkileri daha da çekmişti.

Kanaldan daha final haberleri gelecek gibi dursada yeni dizilerinin de yolda olduğu biliniyor. Onlardan biri de merakla beklenen Mahkum dizisi. Mahkum dizisi Elbet Bir Gün'ün yerine Pazar mı yoksa Kanunsuz Topraklar yerine Çarşamba günü mü ekrana gelecek merakla bekleniyor.