Show Tv'nin yeni dizisi Aziz sağlam adımlarla ilerlemesini sürdürdü ve Cuma akşamı Arka Sokaklar'ı zirveden indirdi! Aşk Mantık İntikam ise kendini sabitledi.

Show Tv'nin başrolünde Fırat Tanış, Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Füsun Demirel, Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz dizisi başarılı çıkışını sürdürdü!

Azizi dizisi ilk bölümü ile hem TOTAL'de hem de AB'de reytinglerde umut verici bir çizgi çizmişti. Aziz sağlam adımlarını sürdürdü ve Cuma akşamının yeni lideri oldu.. Aziz dizisi yıllardır zirvedeki yerini değiştirmeyen Arka Sokaklar'ı da devirmeyi başardı!

Fox Tv'nin yazın bomba gibi başlayan başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in yer aldığı Kore uyarlaması Aşk Mantık İntikam dizisi orjinal senaryosunun bitmesi üzerine birden kötüleşen senaryosu ile düşmesini sabitledi. Aşk Mantık İntikam dizisinin bu vasat senaryo ile yükselişe geçmeyeceği şimdilik aşikar görülüyor. Aziz dizisi bu başarılı senaryosunu devam ettirirse Cuma akşamları daha da artacak gibi görünüyor.

19 Kasım 2021 Cuma akşamı reytinglerde Aziz dizisi şov yaparken Arka Sokaklar hala burdayım dedi. Aşk Mantık İntikam dizisi için henüz final tehlikesi görülmüyor ancak yükselişe geçecek gibi de durmuyor.

Dün akşam 19 kasım cuma 2021 reyting sonuçları şu şekilde;

AB

FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor… FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor…

smartselect-20211120-100156-office_61989d6c73b3a

ABC

abc-3

TOTAL

smartselect-20211120-100104-office_61989d4a007b1