Cuma akşamı reyting savaşında bu hafta sonuçlarda sürpriz yaşandı! Aşk Mantık İntikam, Kırmızı Oda, Yalancı ve Arka Sokaklar 1 Ekim 2021 sürprizli reyting sonuçları

Cuma akşamları reyting savaşında zirve değişti. 1 Ekim 2021 Cuma reytinglerinde TOTAL ve AB reytingleri karman çorman oldu. 

Fox Tv'de ekranların bu sene yeni sezon onayı alabimlmeyi başaran tek dizisi olan başrollerinde Bucu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük'ün yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi geçtiğimiz hafta hem TOTAL hem AB'de zireye yerleşmiş 16 sezondur kimsenin yerinden edemediği Arka Sokaklar dizisini bile geri bırakmıştı. 

Ancak bu hafta işler değişti! Show Tv'nin ilginç konusu ile dikkaleri üzerine çeken dizisi Yalancı bu hafta çıkış yaptı!

ACITASYON DRAM VE ŞİDDET SEVERLER İŞ BAŞINA GEÇTİ!

Reyting savaşında Kanal D'nin Arka Sokaklar dizis zirvedeki yerini TOTAL'de kaptırdığı Fox Tv'nin Aşk Mantık İntikam dizisinden geri aldı.

Kırmızı Oda'da kaptırdığı zirveyi Aşk Mantık İntikam dizisinde AB'de almayı başardı.

Show Tv'nin Liar dizisinden uyarlanan Yalancı dizisi ise bu hafta çıkış yaptı ve TOTAL'de ilk 10'da yer alamasada AB'de ikinci sırada yer alarak zirveye ortak oldu. 

İŞTE 1 EKİM 2021 REYTİNG SONUÇLARI

Cennetin Çocukları dizisinin adı değişti! Yeni adı şaşkınlık yarattı… Cennetin Çocukları dizisinin adı değişti! Yeni adı şaşkınlık yarattı…

 TOTALt

AB

ab-2

ABC

abc-2