Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural'dan kötü haber geldi. Koronavirüse yakalanan Ural yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Yoğum bakıma kaldırılan Hakan Ural'dan kötü haber var!

Yaptığı açıklamaları ile zaman zaman eleştirilerin odağına gelen Hakan Ural'dan kötü haber geldi. Koronavirüse yakalanan Ural yoğun bakıma kaldırıldığı açıklanmıştı.

Bir dönem Sibel Can ile yaşadığı birliktelikle ünlenen Hakan Ural şimdilerde magazin yorumculuğu yapıyor. Zaman zaman yaptığı yorumlar ve söylemleri ile tepki gören açıklamaları olan Ural koronavirüse yakalandı.  

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Hakan Ural'dan üzücü haberler gelmeye devam ediyor!

Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında Nur Tuğba Algün ile sunuculuk yapan Hakan Ural koronavirüs sınavını veremiyor.

Son olarak bugün yapılan açıklamada Hakan Ural'ın yoğun bakıma kaldırıldığı ve durumunun iyi olmadığı iddia edildi. Ancak sosyal medya da bu iddiaların da yalan olduğu ve reklam amaçlı olduğu yakında programına çıkıp röportaj vermeye başlar bunun üzerinden diyerek iddia edildi.

Sosyal medyada dolanan Hakan Ural öldü yorumları ise şimdilik gerçeği yansıtmıyor.