Prestij Meselesi filmi için geri sayım başladı. Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Prestij Meselesi filminde Barış Murat Yağcı da yer alıyor. Peki, Barış Murat Yağcı hangi karakteri canlandıracak? Prestij Meselesi filmi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…


Survivor All Star serüvenini tamamlayan Barış Murat Yağcı oyunculuk kariyerine geri dönüş yaptı. Survivor’dan sonra hızlı bir tempo ile çalışmalara başlayan Barış Murat Yağcı, Prestij Meselesi filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu film, seyircilerin en çok merak ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Müslüm ve Bergen filmlerinin gişede yakaladığı başarı sonucu harekete geçen Mahsun Kırmızıgül, güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturdu. Prestij yapımın kuruluş yıllarının anlatılacağı filmde Mahsun Kırmızıgül’ü oğlu canlandıracak. Hilmi Topaloğlu’nun Unkapıya girişi ve müzik dünyasının en önemli yıldızlarının şöhret yolculuğu işlenecek. 

5ee6310755428415a8936355

Barış Murat Yağcı yeni sayfa açıyor

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

TV8’in fenomen yarışması Survivor da istediği başarıyı yakalayamayan Barış Murat Yağcı, rota değişikliği yaptı. Genç kızların sevgilisi konumunda yer alan oyuncu, çalkantılı özel hayatı ile gündeme gelmişti. Survivorda tanıştığı Nisa Bölükbaşı ile tutkulu bir aşk yaşayan Barış Murat Yağcı, uzun süre gündemin ilk sırasında yer aldı. Survivor All Star’da ise sakatlığı nedeni ile istenilen performansı sergileyemedi. Mutlak şampiyonluk paralosu ile katıldığı yarışmadan erken elendi. Ayrıca, Survivor All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu. Survivor’a katılmadan önce model ve oyuncu olarak karşımıza çıkan Barış Murat Yağcı, kariyerinde yeni bir sayfa açmak için harekete geçti. Güçlü bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, Prestij Meselesi filmine katıldı. Prestij Meselesi filminde bir barmeni canlandıracak olan Barış Murat Yağcı, yeni rolü için heyecanlı olduğunu açıkladı. Birbirinden önemli oyuncular ile çalışma fırsatı yakaladığı için mutlu olduğunu ifade eden yakışıklı oyuncu, ayrıca dizi projelerinde de karşımıza çıkacağı müjdesini verdi.