Show TV ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanan dizi seyirci tarafından çok sevilmişti.

Baba dizisi, gelecek sezon için çok daha iddialı bir şekilde izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlık yapıyor. Başrollerinde Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş’ ın yer aldığı dizi, 2022 yılının en dikkat çekici ve efsane projesi olarak tarif edilmişti. Fakat dizinin yayınlanmaya başlamasından sonra, beklentilerin fazla yüksek olduğu ortaya çıktı.

Reytingler Çok İyi Değildi

621492fe4e3fe01b4870969a

Reytingleri ile çok kötü de olmayan ama çok da iyi olmayan Baba dizisi için Show TV’nin ikinci sezon için de devam etme yönünde karar aldı.  Birçok kişi de bu durumu destekliyor.  Sezon arasında yapılan çalışmalar da bazı değişiklikler olacağınında sinyali alındı.  Çalışma ekibi yenilikler yapma konusunda öncelikle yeni oyuncular anlaşma sağlamaya çalışıyor. Bu konuda yüksek ihtimalle yeni bir düzen kurulacak.

Baba dizisinde yapılacak olan değişikliklerin uzun zamandır devam ettiği ve senaryo İle ilgili önemli değişiklikler ve adımlar atıldığı ile ilgili haberler yer aldı. Ayrıca hikâyede yer alacak bazı yeni oyuncular için de görüşmelerin yapıldığı belirtildi Dizide ayrılıklar da olacak. Kesin olarak Dilara Aksüyek’in artık Baba dizisinde olmayacak ve rolü sona erecek. Başka hangi oyuncuların dizi den çıkacağı ya da hangi yeni oyuncuların diziye dahil olacağı gibi detaylar, çok fazla merak edilmeye de başladı.

Geçen Yılda Aynı Projede Yer Almışlardı

baba

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Geçtiğimiz sene Arıza adlı dizide Tolga Sarıtaş ile birlikte oynayan Dilara Aksüyek, yeni sezonda da yine ünlü oyuncu ile aynı proje de partner olarak yer aldı. Elif karekteri ile izleyicinin beğenisini kazanan oyuncunun diziye veda edecek olması ise hayranlarını üzeceğe benziyor.

Baba dizisinin sezon finaline girmesi ile birlikte bazı değişikliklerin olacağı konusunda haberler de çıkmaya başladı. Dizi ve ne gibi değişiklikler ya da yeniliklerin olacağı ve kimlerin diziye dahil olup, kimlerin ayrılacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Dizi yeni sezon da Eylül ayında Show TV ekranlarında Olacak.

Baba Dizisinin Konusu

Baba dizisi ile ilgili haberlerin çıkmasının ardından, diziye hakim olmayan kişiler tarafından Dizinin konusu araştırılmaya başladı.  Saruhanlı ailesi İzmir Ödemiş’te sıradan bir aile apartmanında hep birlikte mütevazı bir yaşamları olan ve gelenekçi biraz da kalabalık bir ailedir.

Ailenin reisi olan Emin Saruhanlı; geleneklere ve değerlere çok bağlı, aile hayatını önemseyen ve otoriter bir baba figürü olarak karşımıza çıkmaktadır… Emin’in en küçük oğlu Kadir Saruhanlı’nın bayramda ailesini ziyaret etmek için eve dönüşü baba ile oğul arasında eski konuların açılmasına neden olur. Bir uçak kazası sonucu, Saruhanlı ailesinin hayatları tam olarak değişir. Saruhanlı ailesinin mücadeleler ile dolu olan yeni hayatı başladı. Bu arada Emin ailesini korumak ister ve bu da onun hayatında çok büyük sıkıntılar yaşamasına sebep olur.

Baba Dizisi Yeni Sezonda Farklı Olacak

Geçtiğimiz sezon yayınlanan ve yeni sezon da devam etme kararı alan dizi hayranlarını mutlu etti. Özellikle başrollerini başarılı oyuncular Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ ım uyumu çok beğenilmişti. Geçtiğimiz haftalarda sezon finaline giren dizi için şimdiden çalışmalar başladı. Yeni sezon itibari ile yeni oyuncular diziye dahil olacak ve eski oyunculardan bazıları da diziden ayrılacak. Her gelişme merak ediliyor. Soruların cevaplarını öğrenmek için yeni sezonu bekleyen seyirciyi, şimdiden heyecan sardı. Baba dizisi ile ilgili çıkan her haber yakından takip ediliyor.